Delaware

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Delaware

Ingatlan eladó Delaware

Határtalanul délre és nyugatra fekszik Maryland-szel, New Jersey-hez északkeletre és Pennsylvaniában északon.

Delaware államát az "Első állam" becenevvel ismerik, mert az első amerikai kolóniákra hivatkozik az Alkotmány ratifikálásához és az Unióhoz való csatlakozáshoz 1787-ben. Delaware az Egyesült Államok hatodik legnépesebb állama. Ezenkívül ez az egyetlen állam mindössze három megyével: New Castle, Kent és Sussex.

A Delaware talán legismertebb, mivel az első két fontos üzleti intézkedésbe lépett: az összes nyilvánosan forgalmazott amerikai vállalat több mint 50% -át és a Fortune 500 vállalatok 64% -át beépítették

Delaware. Ennek eredményeképpen a beilleszkedési adók a Delaware második bevételi forrását jelentik a jövedelemadó után.

A Delaware nem különösebben felajánlott természeti erőforrásokkal, és gazdaságilag akadályozta a méretét, de a Delaware izgalmasan ápolja az üzleti szolgáltatási szektorban egy kulcsfontosságú rést, rugalmas és üzleti szempontból elfogadható adóstruktúrát és egy győzelemes bírósági rendszert kínál, ahol az üzleti folyamatokat a bíró helyett zsűri. A Delaware számos nemzetgazdasági vállalat, például az Apple, a Coca-Cola, a Ford és a Facebook iránti érdeklődését vonzotta az államba.

A Delaware érdekes hitakorlási törvényeket is kínál, amelyek az országban a hitelkártya-kibocsátókat vonzotta, többek között a Bank of America, a Chase, a Barclays és az ING Direct.

A pénzügyi és tudományos ágazatok jól fizetett munkái a Delaware-t viszonylag történelmileg gazdag államnak tették. Azonban a Delaware-ban, Wilmington és Dover nagyvárosi területeken értékesített ingatlanok viszonylag kedvezőek a szomszédos Maryland és New Jersey-i ingatlanárakhoz képest.

A Delaware éghajlata mérsékelt, tengerparti síkság, dombok, északra fekvő legelők, délen mocsaras területek és homokos strandok a part mentén. A gyarmati időszak alatt a Delaware dohánytermesztést folytatott, de ma a mezőgazdasági termelők szerény mennyiségű búzát, például kukoricát, szóját, búzát, burgonyát és almát termelnek.

A 22 mérföldes partvonallal a Delaware a Közép-Atlanti-óceán más államaitól jelentős nyári turistaforgalomban részesül. Rehoboth Beach, csak 120 mérföldre Washington, D.C., úgy nevezi magát "a nemzet nyári fővárosa" miatt népszerűsége, mint egy nyaralás cél a Beltway lakosok.

A Delaware ingatlanpiac ingája úgy tűnik, hogy a delaware-i ingatlanok iránt érdeklődő eladók javát szolgálja.

A Delaware-ban eladott ingatlan átlagára a 2018 első három hónapjában 3,9% -kal emelkedett, a legnagyobb ugrás minden államban, az Oregon kivételével. Az ingatlanügynökök és az otthoni vásárlók a múlt hónapban azt mondták, hogy hirtelen hiányoznak a készletek, vagyis a házak száma a piacon, ami egy váratlan áremelkedéshez vezetett.

Még a jelenlegi növekedés mellett is, a Delaware-i ingatlanok eladási ára 16% -kal alacsonyabb az elmúlt években.

A Delaware hazai piaca a közelmúltban stagnál, tavaly, amikor az árak az október 1-jét megelőző 12 hónapban csak 2,2% -kal emelkedtek.

Ez a lassú növekedés valószínűleg nagyszámú otthont eredményezett a kizárás miatt, vagy nehézségek árán értékesítette a tűzeseti eladási árakat.

Ha álmodott egy új Delaware-i kezdetről, akkor Delaware-ban, különösen Wilmingtonban, Doverben, Bellefonte-ban vagy Georgetownban keresett ingatlanokat keres, akkor örömmel tudja, hogy útban van, mert a 2018-as legyen egy nagy év, hogy vesz egy ingatlan eladó Delaware számos okból.

Az első ok az, hogy a kamatlábak várhatóan tovább emelkednek az elkövetkező 11 hónapban, legalább két-négy alkalommal. Valójában a vevők az év végéig 5% -os kamatlábat várhatnak.

 Ha túl sokáig vársz, akkor a Delaware-ban eladható ugyanazon ingatlanra fordíthatsz többet. És bár ezek az árak az elmúlt hónapokban gyorsan nőttek, a 2018-as év ezt mérsékelni fogja. A lakásárak továbbra is emelkedni fognak, de nem olyan gyorsan, mint amilyenek. A Delaware-ban 2018-ban eladásra szánt ingatlan vásárlása bölcs és okos lépés, és megőrzi, miközben figyeli az értékeket.

Több otthon fog visszatérni a piacra, ahol a felépülés nagy része középen felfelé halad, ami azt jelenti, hogy sokkal többet kell választania, amikor elkezdi a keresést a Delaware-ben.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 17020

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Delaware, New Castle County, Wilmington, Wilmington

Reserved negotiation
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

87 m²
kiváló
UNAVAILABLE
Cod. 17019

Eladás Két hálószobás lakás, Delaware, Kent County, Dover, Dover

Reserved negotiation
Eladás
Két hálószobás lakás

47 m²
jó eladó
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB